Despre noi

Cu noi - Totul merge ca pe roate

Suntem o echipă care, prin activitatea care o desfășoară, își propune drept scop să aducă un plus de valoare pe piața de anvelope din Republica Moldova. Ne axăm pe două criterii de bază, care ne vor ajuta să facem o concurență demnă companiilor mai vechi și să câștigăm încrederea clienților potențiali, și anume: consultanța profesionistă și produsele calitative noi pentru piața din țară.

Consultanța profesionistă este oferită de Radu, specialistul nostru principal care activează în domeniu de mai mult de 9 ani și este mereu în căutarea noilor soluții care v-ar ajuta să găsiți produsul optim pentru dumneavoastră reieșin din automobilul pe care îl conduceți, posibilitățile financiare și preferințele de exterior pe care le aveți pentru mașină.

El este gata să-și dedice aproape tot timpul pe care îl are pentru necesitățile voastre, de aceea nu ezitați să sunați la numerele de telefon indicate în contacte.

Produsel calitative sunt niște branduri de anvelope noi pentru republica moldova. Sunt cauciucuri de calitate înaltă la un preț rezonabil care sunt gata să vă servească în cele mai grele condiții rutiere.

Brandurile principale de cauciuc de care dispunem sunt PREMADA și PLATIN.

PREMADA – anvelopele se produc conform tehnologiilor moderne dintr-un cauciuc calitativ. Controlul electronic garantează stabilitatea calității producției finisate. Imaginea elaborată a protectorului asigură un conctac sigur a pneului cu suprafața rutieră și un comportament optim a automobilului pe drum.

PLATIN – este un brand de anvelope de cea mai înaltă calitate care sunt produse la uzinele PLATIN, cu utilizarea controlului electronic de calitate a produsului final și a celor mai moderne tehnologii. Acest fapt le permite cauciucurilor PLATIN să fie un prieten bun al automobilului pe drum și îi permite să se descurce în cele mai grele situațiee, să se mențină sigur atât pe drumurile de iarnă cât și cele de vară.