Platin RP 100 AllSeason acum și în Moldova

Începând cu 1 aprilie, compania pneu.md, distribuitor oficial al brandului de anvelope Platin în Moldova, pune în vânzare un nou model de anvelope - Platin RP 100 AllSeason.

Platin RP 100 AllSeason sunt niște anvelope all season destinate proprietarilor unui spectru larg de mijloace de transport ușoare. Ele se deosebesc printr-o aderență sigură, un control stabil și o frânare rapidă atât în condițiile uscate și umede, cât și pe drumurile acoperite de zăpadă.

Protectorul larg al anvelopelor Platin RP 100 AllSeason asigură un manevrarea optimă a automobilului și o aderență ridicată cu suprafața drumului. Specialistul ShineGuide remarcă că datorită rigolelor longitudinale largi și a celor înclinate curbate(practic transversale) din zonele laterale ale anvelopelor, apa și zăpada este înlăturată repede din zona de contact. Astfel este prevenită eficient acvaplanarea și slashplening-ul.

Modelul este aprobat pentru exploatarea anul împrejur, fapt care este confirmat de marcarea ”M+S” și pictogramele de fulgi pe fundalul unui munte cu trei vârfuri. Anvelopele RP 100 reprezintă un segment de buget al pieței.

Pentru informații suplimentare ne găsiți pe str. Miorița 3, pe site-ul www.pneu.md sau la nr. 067 404 911.